Meesterschilders voor Meesterwerk: Binnen - Buiten - Glas - Behang

Behanger Siddeburen

Ben je op zoek naar een behanger voor jouw woning, kantoor of andere ruimte in Siddeburen? Timmers Schilders stelt jouw wensen voorop en werkt jouw behangklus tot in perfectie af. Lees hieronder meer over onze werkwijze of neem direct contact met ons op!

Timmers Schilders verwerkt alleen behang uit onze eigen uitgebreide collectie met topmerken.

Professioneel resultaat

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ben je bij Timmers Schilders verzekerd van een professioneel resultaat. We maken gebruik van producten van onder andere deze gerenommeerde merken: BN Wallcoverings, ARTE, Marburg Behang en Orac Decor. Hiermee kunnen we je een ruim assortiment aan producten van hoge kwaliteit aanbieden, zodat jouw behangwensen vervuld worden!

OnderhoudNL Garantie bedrijf

Timmers Schilders is aangesloten bij en gecertificeerd door OnderhoudNL Garantie. Als OnderhoudNL Garantie bedrijf bieden we je optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid, zodat je in vol vertrouwen met ons in zee kunt gaan en gegarandeerd tevreden bent over het opgeleverde werk, de service en de garantie. Ben je benieuwd naar ervaringen van onze klanten? Lees ze dan op de website van OnderhoudNL Garantie.

Optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid!

Sierlijsten

Wil je je woning of kantoor op een stijlvolle en strakke manier laten afwerken? Dan kunnen wij, naast het schilder- en behangwerk, ook de montage van sierlijsten verzorgen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld kroonlijsten en plinten aanbrengen, zodat je huis of bedrijfspand in Siddeburen net die éxtra uitstraling krijgt. De kroonlijsten zijn zelfs verkrijgbaar met indirecte verlichting! Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Het 3-stappenplan 

In de eerste stap geven we je uitgebreid advies over welke opties er mogelijk zijn in jouw situatie. We maken samen een keuze voor de juiste behangsoort en behangprint uit onze uitgebreide collectie. 

In de tweede stap bereiden we ons zeer zorgvuldig voor op alle uit te voeren werkzaamheden. 

De derde stap bestaat uit het selecteren en gebruiken van de beste materialen. Zo weet je zeker dat je nieuwe behang perfect aansluit op jouw wensen en dat je uit de beste opties kunt kiezen.

Behanger Timmers Schilders

Timmers Schilders is bij uitstek jouw behanger voor je klus in Siddeburen. Ons hechte team heeft een ruime ervaring en ons bedrijf biedt je de allerbeste producten. Daarnaast gaan we milieuvriendelijk te werk door daar waar mogelijk producten te recyclen en te hergebruiken. Ben je benieuwd naar projecten die we reeds hebben mogen uitvoeren? Bekijk ze dan hier.

Wij denken aan het milieu

  • zo weinig mogelijk afval te produceren;
  • zo min mogelijk te rijden;
  • gereedschappen en materialen te hergebruiken;
  • zoveel mogelijk te recyclen;
  • verfresten af te voeren;
  • waar mogelijk waterdragende verfsoorten te gebruiken
  • duurzame resultaten te leveren!

Ook schilderwerk en glaszetwerk

Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden, kun je naast behangen ook bij ons terecht voor schilderen. En dat niet alleen, want we kunnen ook glaszetten. Zo kun je vaak je gehele klus aan ons kwijt, zodat je niet met extra kosten zit! Daarnaast geldt op veel van onze werkzaamheden de 9% Btw-regeling en bieden we je een winterkorting aan. Vraag snel een offerte aan zie hoe voordelig het voor jou uit kan pakken!

Timmers Schilders | Behanger in Siddeburen | Sierlijsten | Meesterwerk

Timmers Schilders

Stadsweg 99A
9918 PM Garrelsweer

Telefoon: 0596-613655

Email: info@timmersschilders.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 12:00

>