Meesterschilders voor Meesterwerk: Binnen - Buiten - Glas - Behang

Glaszetter Hoogezand 

Ben je op zoek naar een glaszetter voor jouw woning, kantoor of andere ruimte in Hoogezand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Timmers Schilders is naast meesterschilder namelijk ook meester in het glaszetten. Lees hieronder meer over onze werkwijze, neem contact met ons op via 0596-613655, of vraag direct een offerte aan!

Glaswerk voor elke situatie

Glas is tegenwoordig verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen; voor iedere situatie is er een ander soort glaswerk mogelijk. Door hier goed op in te spelen en rekening mee te houden, zorgen wij voor de ideale glassoort voor jouw woning of kantoor in Hoogezand. Isolerend, geluidswerend, warmtewerend, veiligheidsglas: je zult versteld staan van de mogelijkheden!

Ons glasassortiment bestaat onder andere uit

 • HR++ isolatieglas met extra mogelijkheden (inbraakwerend, zonwerend, geluidswerend, veiligheidsglas, figuurglas, gekleurd glas);
 • enkelglas in vele soorten;
 • glas-in-lood in isolatieglas;
 • glas dat verkleuring van meubels tegengaat;
 • thermisch geïsoleerde roosters die voor betere ventilatie zorgen!

Aangesloten bij OnderhoudNL Garantie

Timmers Schilders is aangesloten bij OnderhoudNL Garantie, wat betekent dat wij onszelf een OnderhoudNL Garantiebedrijf mogen noemen. Dit houdt in dat je bij ons verzekerd bent van optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Ben je benieuwd naar ervaringen van onze klanten? Lees dan ook eens onze recensies de website van OnderhoudNL Garantiebedrijf.

Optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid!

Besparen met het juiste glas

Door gebruik te maken van het juiste glas, kun je flink besparen op de energierekening. Als je bijvoorbeeld isolerend of juist warmtewerend glas gebruikt, kun je besparen op de kosten van de verwarming of van de airconditioning. Zo kan een eenmalige investering zich in korte tijd al terugverdienen! Kun je hier wel wat advies over gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op!

Perfectie in 3 stappen

Bij Timmers Schilders behalen we perfectie in drie stappen.

 1. Stap één is het geven van uitgebreid advies, zodat je alle opties kent en de beste keuze kunt maken. 
 2. Stap twee is het zorgvuldig voorbereiden op alle werkzaamheden, zodat alles tot in de puntjes is geregeld en er geen ruimte is voor fouten. 
 3. Stap drie is het selecteren en gebruiken van alleen de beste materialen, zodat het resultaat duurzaam en perfect is!

Glaszetten Timmers Schilders

Timmers Schilders is jouw glaszetter in Hoogezand en omstreken. Met meer dan 30 jaar ervaring en een hecht, deskundig team kunnen wij elke klus op een professionele manier klaren. En dit doen we het liefst op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier. Zo recyclen we bijvoorbeeld al het oude glas dat we tegenkomen! Ben je benieuwd geworden naar wat voor projecten we al hebben mogen afronden? Bekijk ze dan hier.

Wij denken aan het milieu

 • zo weinig mogelijk afval te produceren;
 • zo min mogelijk te rijden;
 • gereedschappen en materialen te hergebruiken;
 • zoveel mogelijk te recyclen;
 • verfresten af te voeren;
 • waar mogelijk waterdragende verfsoorten te gebruiken
 • duurzame resultaten te leveren!

Ook schilder- en behangwerk

Naast glaszetwerk kun je ook bij ons terecht voor al je klussen omtrent schilderen en behangen. Zo kun je vaak je gehele project, of in ieder geval een groot gedeelte ervan, laten klaren door één bedrijf, wat natuurlijk een stuk voordeliger is. Daarnaast geldt voor veel van onze werkzaamheden de 9% Btw-regeling en bieden wij een winterkorting aan! Vraag snel een offerte aan om te zien van hoeveel voordeel jij gebruik kunt maken!

Timmers Schilders | Glaszetter Hoogezand | Glaswerk | Veiligheidsglas | Vakkundig

Timmers Schilders

Stadsweg 99A
9918 PM Garrelsweer

Telefoon: 0596-613655

Email: info@timmersschilders.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 12:00

>