Meesterschilders voor Meesterwerk: Binnen - Buiten - Glas - Behang

Schilder Veendam 

Ben je op zoek naar een schilder voor jouw woning, kantoorpand of andere ruimte in Veendam of omstreken? Kies dan voor vakmanschap en kies voor Timmers Schilders. Wij leveren vakwerk waar je van op aan kunt en waar je jarenlang plezier van hebt. Ga voor het allerbeste resultaat en neem direct contact met ons op via 0596 - 61 36 55 of via het contactformulier.

Jouw binnenschilder

Je huis of je kantoor in Veendam moet een plek zijn waar je je thuis voelt en waar je met plezier je werk kunt doen. De staat van onderhoud en de gebruikte kleuren zijn hierbij grote bronnen van invloed. Daarom gaan we als jouw binnenschilder graag met jou in overleg om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Je hebt hierbij een ruime keuze uit allerlei verschillende kleuren en glansgraden, waardoor we altijd aan jouw wensen kunnen voldoen!

Zie je er tegenop dat je in de rommel moet zitten? Dan regelen we een hotel voor je. Wil je dat je spullen stofvrij blijven? Dan laten we ze door een verhuisbedrijf opslaan. Wil je nadien in een schoon huis terecht komen? Dan regelen we een schoonmaakbedrijf. Het is allemaal mogelijk! We kunnen zelfs spuitwerk uitvoeren, wat zeer efficiënt kan zijn als het om hele vertrekken gaat. Vraag voor meerkleuren muurverf of speciale technieken naar de mogelijkheden.

Maar ook jouw buitenschilder!

Timmers Schilders is ook jouw buitenschilder! Het diverse Nederlandse klimaat vereist het werk van vakmensen wanneer het op buitenschilderwerk aankomt. En wij weten precies hoe we dit aan moeten pakken! Ook hierin stellen we uiteraard jouw wensen compleet voorop, om ze vervolgens volledig uit te voeren. Onder buitenschilderwerk valt onder andere ook houtrotreparatie, klein timmerwerk en constructieverbetering.

Buitenschilderwerk voeren we uit met hoge kwaliteit en grote efficiëntie, voor zowel particulieren als bedrijven; je vastgoed verdient immers altijd en overal goed onderhoud. Het is ook mogelijk om hierin een onderhoudscontract af te sluiten en we laten je graag in de offerte zien dat dit wel degelijk uit kan! Indien je woning/kantoor het toelaat, kunnen we het buitenschilderwerk zelfs in de winter (onder kleden) uitvoeren. Zo staan we het gehele jaar voor je klaar! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Buitenschilderwerk

 • houdt onder andere ook houtrotreparatie, klein timmerwerk
  en constructieverbetering in;
 • voeren we uit met hoge kwaliteit en grote efficiëntie;
 • voeren we uit voor zowel particulieren als bedrijven;
 • is mogelijk i.c.m. een onderhoudscontract;
 • is zelfs in de winter mogelijk!

Vakmanschap door ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak is Timmers Schilders bij uitstek het schildersbedrijf voor jouw klus in Veendam. Door de jaren heen hebben wij het vak geleerd en ons hierin ontwikkeld, waardoor we nu meesterwerk leveren. Dit blijk ook uit het feit dat we een OnderhoudNL Garantiebedrijf zijn. Hiermee ben je verzekerd van optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid!

Optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid!

Onze werkwijze

Bij Timmers Schilders volgen we altijd drie stappen: 1) Uitgebreid advies; 2) Zorgvuldige voorbereiding op alle werkzaamheden; en 3) Selectie en gebruik van de beste materialen. Zo weet je zeker dat je de allerbeste kwaliteit in huis haalt en dat alles volledig naar wens is. Wil je graag de ervaringen van anderen hierin weten? Lees dan ook eens onze recensies op OnderhoudNL Garantie.

Timmers Schilders

Timmers Schilders gaat en staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom denken we ook graag aan het milieu en zorgen we voor schilderwerk met een lange levensduur dat aangebracht wordt met behulp van duurzame materialen. Zo gebruiken we bijvoorbeeld herbruikbare afdekkleden. Benieuwd naar wat we al hebben mogen opleveren? Neem dan ook eens een kijkje bij onze projecten.

Wij denken aan het milieu

 • zo weinig mogelijk afval te produceren;
 • zo min mogelijk te rijden;
 • gereedschappen en materialen te hergebruiken;
 • zoveel mogelijk te recyclen;
 • verfresten af te voeren;
 • waar mogelijk waterdragende verfsoorten te gebruiken
 • duurzame resultaten te leveren!

Volledig onderhoud door Timmers Schilders

Je kunt bij ons terecht voor al je schilderwerken, maar ook voor behangen, glaszetten, plaatsen van sierlijsten en stukadoorswerkzaamheden. Het is zelfs mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten, zodat hoge kosten door achterstallig onderhoud voorkomen worden. Daarnaast geldt de 9% Btw-regeling voor veel van onze werkzaamheden en bieden we een winterkorting aan!

Vraag snel een offerte aan om te zien hoe voordelig het kan zijn!

Timmers Schilders | Schilder Veendam | Binnenschilder | Buitenschilder | Vakmanschap

Timmers Schilders

Stadsweg 99A
9918 PM Garrelsweer

Telefoon: 0596-613655

Email: info@timmersschilders.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 12:00

>