Fris uw woning op met behang!

Met de herfst en winter voor de deur is dit het perfecte moment om uw huis een frisse uitstraling te geven. Bij Timmers Schilders zien wij dat deze seizoenen zich uitstekend lenen voor renovatie en verfraaiing van uw interieur. Naast het gebruikelijke binnenschilderwerk willen we u graag laten zien hoe behang een extra decoratieve dimensie aan uw woning kan toevoegen.

Behang: Meer dan alleen muurbedekking

Behang is niet langer alleen maar een functioneel element om uw muren te bedekken. Het is een krachtig decoratief middel geworden waarmee u uw persoonlijke stijl kunt uitdrukken en de sfeer in uw huis kunt veranderen. Bij Timmers Schilders bieden we een uitgebreide selectie behangopties, waaronder prachtige merken zoals Hooked on Walls, Arte, Marburg Wallcoverings en BN Wallcoverings. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit, innovatie en diverse ontwerpen, zodat u altijd iets vindt dat perfect bij uw smaak past.

Ontdek de Voordelen en Mogelijkheden van Behang in onze behanghoek

Behang biedt talloze voordelen, waaronder duurzaamheid, eenvoudig onderhoud en de mogelijkheid om verschillende texturen en patronen in uw interieur toe te passen en eventueel te veranderen. Of u nu een klassieke uitstraling wilt met rijke textielbehang of een eigentijdse stijl met geometrische patronen, behang kunt u krijgen met allerlei verschillende opdrukken en patronen.

Kom gerust eens bij ons langs om de staaltjes in de behanghoek te bekijken en u te laten adviseren. Als u meer informatie over onze behangdienst wilt lezen bezoekt u onze pagina over behang.

Hier doen wij het voor

Zojuist Ingezonden: (dit is waar wij met plezier hard voor werken!)

Goedemorgen Timmers,

Hartelijk dank voor de gedane werkzaamheden aan mijn woning, vooral de zeer snelle uitvoering daarvan spreken zeer tot mijn verbeelding.

Onlangs contact gekregen, offerte op zeer korte termijn, beslissing mijnerzijds, dan start met de werkzaamheden.

Binnen een week tijd en met als sluitstuk gisteren de achterdeur.

Het ziet er nu weer geweldig uit, daarvoor mijn dank.

Ik kom nog met de volgende vraag, ik wil graag dat er jaarlijks een onderhoudsbeurt(je) aan de woning gebeurt.

Moet dit volgend jaar, ik denk aan de maand mei, al gebeuren, en zo ja kan Timmers dit voor mij doen.

Nogmaals hartelijk dank voor de goede en snelle uitvoering van de werkzaamheden en geef je personeel hiervoor de complimenten.

Timmers Schilders zet Bagnay Schilders voort

Overname Bagnay Schilders door Timmers Schilders

Tijdens een receptie, voor het afscheid van het echtpaar en de introductie van Timmers Schilders, is in het Eemshotel in Delfzijl een mooi moment geweest voor genodigden om bekend te raken met de veranderingen.

Fred en Wil Bagnay (links op de foto) hebben het bedrijf in schilders-, glas- en behangwerk in Farmsum 33 jaar geleid.

Simon en Marjan Timmers uit Garrelsweer zullen het bedrijf op de vertrouwde manier voortzetten. Timmers Schilders BV is gevestigd in Garrelsweer. 

De vaste medewerkers Fred, Harrie, Gerda en Peter zijn sinds 1 maart 2020 in dienst van Timmers Schilders BV. De vertrouwde naam Bagnay Schilders zal eerst nog een periode worden aangehouden.

(Foto: Egbert Euser)

Maatschappelijk behangwerk voor Mothers United Stationsrestauratie Delfzijl

Bagnay Schilders gevraagd voor behang klus Mothers United.

Of Bagnay Schilders bereid was om Pro Deo een aantal wanden te behangen in de nieuwe stationsrestauratie voor Mothers United in Delfzijl met een mooi decoratief behang?

Natuurlijk willen wij deze moeders helpen met de Mothers United restaurant StartUp.
Samen komen we toch verder dan alleen!

Bagnay Schilders, Meesterschilders voor (Maatschappelijk) Meesterwerk.

Tevreden klant van Bagnay valt in de prijzen!

Klant  W. Florus  uit Groningen is dik tevreden . Hij is namelijk de winnaar van het 3e landelijke kwartaalprijs en krijgt € 1000, -- op zijn rekening gestort.

Men kan namelijk na het ontvangen van de factuur van het uitgevoerde werk een klanttevredenheidsonderzoek invullen op de site van onderhoud NL. Hiervoor krijgt de schilder een cijfer van de klant en deze maakt kans op een maandprijs van € 100,-- of een  kwartaalprijs van € 1000,-.

Gemiddeld staat het cijfer voor dit jaar op een 9.1 wat u kunt lezen op de site van Bagnay  of onderhoud NL. Fred Bagnay overhandigd de heer Floris de cheque en een bos bloemen.

>